weeii!

hej på er alla där ute i blogg världen !, har precis packat klart inför Bollnäs imorn , tråkigt nog så är helgen redan slut ,känns som att den precis har börjat men det är väl jag som har haft mycket för mig som vanligt under dom här dagarna :P! tänkte lägga upp lite gamla bilder, alltid kul det :)! har fruktansvärd huvudvärk =/ puss påer!

mina bästa vänner , helt klart :)

          jag och cassi när vi träffade på Petter ;)
godkväll ;p

hej påer ! , har umgåts med syster, hennes kille och rickard hela helgen , har varit roligt, sen har jag inte gjort så mycket mer , jag och syster har iaf planerat att vi åker till sthlm i helgen och hälsar på hennes kille joakim och blir där hela helgen , känns underbart att komma ifrån sundsvall lite grann !, har börjat lessnat på staden och alla idioter till folk !, men men nog om det, har ni haft det skoj i helgen :) ?!

 puss på er alla !
heey på er !

heeej alla bloggare ! , idag har det varit en lugn dag , mest chillat , ikväll blir det bio med lite folk vi ska se flickan som lekte med elden ! mycket trevligt kan jag säga . har inte så mycket mer att tillägga , skriver senare :) , puss på er !twilight :D <3hej bloggen :) , har ni haft det bra idag ? , kan man säga att jag har haft det iaf ! , nu snart blir det film och gotta med syster , det blir den älskade filmen Twilight såklart ;d. den har ni väl sätt några gånger va ?. jag längtar så otroligt mycket till preimären på nya twilight filmen :) , aja inte så långt kvar, 20 november då kommer jag springa in på bion ;D. ha det bra , puss påer !


heeeey !
hej allihopa =) , den här helgen har varit den lugnaste på länge nu. Har varit hur förkyld som hellst,  och är det fortfarande , inge kul alls kan jag lova , men men få se om man blir bättre tills imorn , annars blir det en till dag hemma och slappa :p, haha ! skönt ändå !. puss påer !

Hej på er !

hej alla glada ! idag är det fredag det innerbär att det är helg , så otrligt skönt. Den här veckan ahr varit hur skön som hellst, tränat en del , kollat på film med mina underbara vänner. Och sen att jag har fått tillbaka kontakten med mattias det känns hur bra som hellst !

vad ska ni göra i helgen ? , min helg blir nog rättl lugn, bio imorn kanske med syster osv :)! ps . ni förstår inte hur mycket jag vill åka utomlands nu , vintern börjar närma sig nu , fryser som bara den! 

ha det bra , puss på er !


Rhodos

godmorgon! ;D

Hallå Alla glada, hade en trevlig kväll igår ,förutom att maria och erica fick gå ifrån festen : o ,dålig stil av den där  bruden. men annars var det rätt okej kväll , det regnade som bara den igår, var helt igenom blöt när jag kom hem till gina, hade ni det skoj?   ha de bra , puss !

utgång !

hej alla glada ! ursäkta för att jag inte har skrivit nått på länge , men har haft mycket för mig på den sista tiden ! nu är det äntligen helg skönt som bara den att verkligen få sova ut. det har varit en kall vecka, köpte mig en vinterjacka i måndas hur skön hellst kan jag lova !:D , igår gjorde ingenting var bara hemma med familjen  , men idag blir det nog utgång för min del , med maria och erica:) , vad gör ni ikväll då ?, vi hörs nått , puss på er !

RSS 2.0